IKKE SPONS-OUTFIT// SUEDE DRESS


(Suede dress fra Nelly)

Denne kjolen, den har blitt en favoritt. Kan nok tenke meg det er en god del av dere som har den eller sett den på Nelly. Jeg elsker at den har lange armer, spesielt i den tiden vi er inne i nå. Har den både i beige og mørkebrun. OG med styling som 80-tallsparykk og de gode gamle blinkebrillene (typ, sånn man kan få kjøpt på brygga utafor alle utestedene) blir det litt av et syn. Noe jeg i alle høyeste grad skal spare dere for.

Å, i går hadde vi om mediers negative påvirkningskraft på skolen, så til dere lett påvirkelige, ikke gå å kjøp denne kjolen bare fordi jeg har den. Stå imot presset. Vent heller til jeg begynner å bli sponsa med ulike ting og legger ut linker til hvor jeg har fått de fra, da er dere nødt til å la dere påvirke. Men frem til det går det helt fint om dere ikke kjøper alt av ting som blir fremstilt på denne bloggen. Skal gjøre dere OBS på når dere virkelig må finne frem lommeboka og kjøpe all sminke jeg anbefaler, for ikke snakke om den berømte Shai barberhøvelen (den reklameringa der burde jeg egentlig fått betalt for)  som dere antagelig heller ikke har bruk for, eller iallfall nå på vinterstid...

Ellers er jo dette sosiale-mediehysteriet og påvirkning en sak i seg selv, som vi får ta en annen gang. Men jeg kan si med en gang at hvis dere er ute etter bilder av den perfekte redigerte drømmekroppen, så kan jeg så enkelt si at dere er på feil blogg, jeg klarer nemlig ikke å redigere annet en lys og kontraster... Og ikke har jeg tid (tid har jeg for så vidt mye av men, det er bare en unnskyldning) til å lære meg det heller.. 

Apropos kroppen, nå skal denne kroppen ned på crossfiten en tur, og nei ikke for å få drømmekroppen. Og for de av dere som tenker at det er "fordi ho er så svak", så har dere helt rett. På tide å tak når man ikke klarer å reise seg fra bakken å opp uten å støe seg til noe.    

Ha en toppers kveld!

 

4 kommentarer

blindhorizon

01.02.2017 kl.17:09

Så fin kjole! :)

dreamofstyle

01.02.2017 kl.17:13

blindhorizon: Så hyggelig! Ha en fin kveld =)

Tina

01.02.2017 kl.17:25

Utrolig fin kjole!

dreamofstyle

01.02.2017 kl.19:19

Tina: Takk <3

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits